A sárgarépát megtisztítjuk, és tetszés szerinti méretre vágjuk. Serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, beleszórjuk a felvágott sárgarépát, hozzáadjuk az aprított chilit.
Mérsékeljük a hőfokot, és így tesszük hozzá a mézet, a kakukkfüvet, majd ízlés szerint sózzuk.
Nagyjából 5-8 percig pároljuk, ezután 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 15 percre.
Az elkészült sárgarépára aprított petrezselymet szórunk.
Megjegyzés
A fűszerek remek ízt kölcsönöznek, a méz kiemeli a sült répa ízét. Rántott vagy sült húsok mellé remekül illik, de önmagában fogyasztva is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.