A burgonyát meghámozzuk, és félbe vágva forró sós vízben 5-7 percig főzzük. A rókagombát kisebb darabokra vágjuk. A vörös hagymát csíkokra metéljük, a fokhagymát felszeleteljük és az újhagymát karikákra vágjuk. Az összes hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon.
Hozzáadjuk a leszűrt burgonyát meg a gombát, kevergetve pár percig pirítjuk, majd sóval, borssal, köménymaggal és pirospaprikával ízesítjük. Egy sütőbe tolható edénybe áttesszük, és 180 fokon sütjük 15 percig. Végül megszórjuk a felaprított kaporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.