A zöldborsót, ha mirelit, kivesszük a fagyasztóból, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, ha friss zöldborsót használunk, megmossuk és lecsepegtetjük.
A szűzpecsenyét kisebb kockákra vágjuk, enyhén megsózzuk és -borsozzuk, majd összekeverjük, és kb. 15 percig hagyjuk állni, hogy az ízek átjárják.
Egy serpenyőben kevés olajon fehéredésig pirítjuk a fűszeres húst, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, és 5-6 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a zöldborsót, ízlés szerint megsózzuk, -borsozzuk, és pár perc alatt zsírjára sütjük. Tálalásig melegen tartjuk.
A krumplit megpucoljuk, kisebb kockákra vágjuk. Enyhén sós vízben pár perc alatt félpuhára főzzük, leszűrjük, és hagyjuk kicsit hűlni. Az olajat ízlés szerint összekeverjük a sóval, majd a félpuhára főzött krumplira öntjük, és óvatosan összeforgatjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsire terítjük az olajjal összekevert krumplit, majd előmelegített sütőbe toljuk, és közepes hőmérsékleten szép pirosra sütjük. Tálaláskor a sült krumplira kanalazzuk a zöldborsós brassóit, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.