A csirkecombifilét és a füstölt húsos szalonnát apró kockára felvágjuk és beletesszük egy keverőtálba.
Hozzáadjuk a szintén kis kockákra vágott megtisztított burgonyát. Rászórjuk a finomra vágott vöröshagymát, a fokhagyma-granulátumot, a majoránnát, ízesítjük még sóval és borssal. Alaposan összekeverjük.
Beleöntjük a forró levegős sütő kosarába, és 170 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. Közben egyszer-kétszer kivesszük a kosarat, és alaposan átkeverjük a benne lévő alapanyagokat, így mindenhol egyenletesen fog megsülni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.