Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mákos guba  recept
Mákos guba
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Minestrone recept
Minestrone
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csicseriborsó

Receptek csicseriborsó hozzávalóval

Leírás

A csicseriborsó az utóbbi évek egyik legkedveltebb alapanyaga lett. Készülhet belőle leves, főzelék, saláta, zöldségekkel gazdagított főétel, ám krémes változata avagy ahogyan a legtöbben ismerik, a humusz a legnépszerűbb. Nem véletlenül, hiszen egészséges, nagyon finom és gyorsan elkészíthető. Ja, és akkor ne feledkezzünk meg a falafel gombócokról sem, amelynek legfőbb hozzávalója.

Veganok és húsevők is találnak magunknak csodásan finom csicseriborsóval készíthető recepteket. Próbáljatok ki minél többet!

A lenti táblázatban megadott tápértékek a szárított csicseriborsóra értendőek. Vízbe áztatva, megfőzve az energiatartalma 164 kcal/100 g, a fehérje 8,9 g, a zsír 2,6 g, míg a szénhidrát 19,8 g.


Mikor vedd?

Élelmiszerboltokban, reform ételeket árusító üzletekben kínálják. Szárított formában vagy konzervben is kapható egész évben.

Hogyan tárold?

Felhasználás előtt hűvös, száraz helyen, például kamrában, spájzban, felbontás és/vagy felhasználást követően hűtőszekrényben.
Tápérték(100 g)
378 kcal Energia
6 g Zsír
50.8 g Szénhidrát
20.5 g Fehérje
Csicseriborsó receptek (95 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.