A csicseriborsó az utóbbi évek egyik legkedveltebb alapanyaga lett. Készülhet belőle leves, főzelék, saláta, zöldségekkel gazdagított főétel, ám krémes változata avagy ahogyan a legtöbben ismerik, a humusz a legnépszerűbb. Nem véletlenül, hiszen egészséges, nagyon finom és gyorsan elkészíthető. Ja, és akkor ne feledkezzünk meg a falafel gombócokról sem, amelynek legfőbb hozzávalója.
Veganok és húsevők is találnak magunknak csodásan finom csicseriborsóval készíthető recepteket. Próbáljatok ki minél többet!
A lenti táblázatban megadott tápértékek a szárított csicseriborsóra értendőek. Vízbe áztatva, megfőzve az energiatartalma 164 kcal/100 g, a fehérje 8,9 g, a zsír 2,6 g, míg a szénhidrát 19,8 g.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.