A karfiolt megossuk meg, rózsáira szedjük, majd bő, enyhén sós vízben félpuhára főzzük és leszűrjük.
Az olívaolajban elkeverjük a curryt, a kurkumát és egy kevés sót. Beleforgatjuk a karfiolrózsákat, majd mindet sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük, és p sütjük a 180 fokra előmelegített sütőben.
A krémhez a csicseriborsót leszűrjük, a konzerv levét félretesszük. Késes aprítóba tesszük egy kevés sóval és 1-2 ek citromlével együtt, majd összetörjük. Hozzácsorgatunk egy kevés olívaolajat, ezzel krémesítjük, ha túl sűrű lenne, a félretett lével ízlés szerint hígíthatjuk. A sült karfiol mellé tálaljuk, salátával kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.