Egy tálban a páchoz a fűszereket összekeverjük az olajjal, majd beleforgatjuk a csirkenyakat. Fóliával lefedjük és legalább egy órán át állni hagyjuk a hűtőben.
A vöröshagymát felkockázzuk és egy serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk. Amikor üveges lesz a hagyma, akkor hozzáadjuk a bepácolt csirkenyakat, a pácolajat is melléöntjük és készre pirítjuk.
Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Megjegyzés
Ha szaftosra szeretnénk készíteni, akkor a legvégén szórjuk meg egy kevés liszttel, majd öntsünk rá vizet vagy alaplevet és főzzük még pár percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.