A konzerv csicseriborsót leszűrjük, átmossuk és alaposan lecsepegtetjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük.
A csirkemájat megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük és nagyobb darabokra vágjuk.
A kaprot megmossuk, leszedjük a szárát és apróra vágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt hagymát és kevergetve aranybarnára sütjük. Ezután hozzáadjuk a csirkemájat, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel és alacsonyabb lángon, lefedve sütjük pár percig.
Ezután hozzáadjuk a lecsöpögtetett csicseriborsót, az apróra vágott kaprot és a tejfölt, majd alaposan összekeverjük és pár percig főzzük. Ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint körettel tálaljuk.
Megjegyzés
Tálaláskor szedjük a csicseriborsós csirkemájat tányérba, szórjuk meg apróra vágott kaporral, majd ízlés szerinti körettel, vagy egy szelet friss kenyérrel, péksüteménnyel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.