A csicseriborsó-saláta elkészítéséhez a csicseriborsót egy szűrőbe öntjük, folyó víz alatt lemossuk, majd alaposan lecsepegtetjük. A fürjtojásokat kiszedjük a csilis olajból, majd félbevágjuk mindet.
A paradicsomot felszeleteljük. A sült húst - amely lehet maradék is - kisebb darabokra tépkedjük.
A mézhez hozzáadjuk a mustárt, a csilis étolajat, a citromlevet és a sót, majd alaposan összekeverjük. Néhány csepp citromlével ízesíthetjük.
Egy tálba beletesszük a lecsepegtetett csicseriborsót, hozzáadjuk a sült húst és a paradicsomot, majd ráöntjük a mézes-citromos dresszinget, és alaposan összekeverjük. A fürjtojással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.