A szűrőbe öntött csicseriborsót folyóvízzel leöblítjük, és jól lecsepegtetjük. A leöblített, lerázott rozmaring lecsipkedett levélkéit és a megtisztított fokhagymát finomra aprítjuk. A csicseriborsót összeforgatjuk az olajjal, a fokhagymával és a rozmaringgal, majd szétterítjük egy tepsiben, és a 175 fokra előmelegített sütőben sütjük kb. 15 percig. Közben átforgatjuk.
A quinoát a csomagolásán olvasható utasítás szerint sós vízben megfőzzük. Az aszalt paradicsomot kis darabokra vágjuk, a megtisztított újhagymát vékonyan felkarikázzuk.
A kihűlt quinoát és csicseriborsót összeforgatjuk a többi előkészített hozzávalóval, valamint a fehérborecettel. Végül a salátát megsózzuk, megborsozzuk és pihentetjük egy rövid ideig, hogy az ízek összeérjenek.
Feldobhatjuk a salátát 10 dkg hántolatlan mandulával. A mandulát durvára aprítjuk és zsiradék hozzáadása nélkül, kevergetve megpirítjuk egy serpenyőben.
A salátát csavaros üvegben magaddal viheted a munkahelyedre egészséges éhségűzőnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.