A megmosott és szárazra törölt marhahúst felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és kissé megpároljuk.
Felöntjük a borral és a vízzel, beletesszük az áttört fokhagymát, a feldarabolt paradicsomot és paprikát. Ízlés szerint ízesítjük az ételízesítővel, megborsozzuk, és beletesszük a pörköltkockákat is.
Fedő alatt kb. 2 órán át hagyjuk főni. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a karikákra vágott répát és a felszeletelt gombát is, és még 20 percet főzzük.
A kuszkuszt hőálló tálba tesszük, és felöntjük ugyanannyi forró vízzel. Megsózzuk, és adunk hozzá egy kevés olívaolajat, majd fóliával lefedjük. 5 perc múlva levesszük a fóliát, és átkeverjük a kész kuszkuszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.