Az olaj felét felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a megtisztított hússzeletek mindkét oldalát, majd kivesszük. Megsózzuk, megborsozzuk, és félretesszük. A serpenyőbe öntjük a megmaradt olajat, hozzáforgatjuk a megtisztított, felkockázott burgonyát és a cikkekre vágott hagymát. Együtt pirítjuk 4-5 percig, közben néhányszor átkeverjük.
Hozzáadjuk az egész fokhagymagerezdeket, a rozmaring lecsipkedett leveleit, valamint az elősütött hússzeleteket. Összeforgatjuk, majd tűzálló tálba tesszük, és 220 fokos sütőben 20 percig sütjük.
Megsózzuk, megborsozzuk, majd megkeverjük. Hozzáöntjük a bort, majd elrendezzük rajta a paradicsomokat. Visszatoljuk a sütőbe további 15 percre. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.