A megtiszított csirkeszárnyak végeit levágjuk. A páchoz összekeverjük a szójaszószt a zúzott fokhagymával, a lereszelt gyömbérrel és a csiliszósszal. A keverékbe tesszük a szárnyakat, és 1-2 órán keresztül pihenni hagyjuk, közben többször átforgatjuk.
Száraz serpenyőben rázogatva megpirítjuk a szezámmagot, és félretesszük. Felmelegítünk egy serpenyőt, majd egy ecset segítségével megkenjük a páclével, és ismét felforrósítjuk. Beletesszük a szárazra törölt szárnyakat, és ropogós kérget sütünk rá. Ráöntjük a páclét, ha szükséges egy kevés vizet öntünk rá, és rámorzsoljuk a leveskockát. Fedő alatt puhára pároljuk, közben megforgatjuk.
Amikor puha, rácsorgatjuk a mézet, és készre sütjük (vigyázzunk, nehogy a méz ráégjen). Tálaláskor megszórjuk a szezámmaggal és frissen vágott zöldhagymával.
Megjegyzés
Körete lehet főtt és a mézes mázban megforgatott burgonya. Kerti partira kitűnő, gyors, ízletes. Serpenyő helyett rostélyon is elkészíthetjük, vagy beolajozott alutálcán is süthetjük. Kézzel ragadjuk meg, az ujjainkat úgyis megnyaljuk utána.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.