A mézes-mustáros csirkeszárny elkészítéséhez a csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd 15 percig vízben főzzük. Leöntjük róla a vizet, és hagyjuk hűlni.
A tojást felverjük, elkeverjük benne a mézet, a mustárt, ízlés szerint a sót és a borsot. A kukoricapelyhet zacskóba tesszük, és klopfolóval kicsit megtörjük, vagy sodrófával apróbbra zúzzuk.
A csirkeszárnyat beleforgatjuk a mustáros-tojásos keverékbe, majd bepanírozzuk a kukoricapehelybe. A húst sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.