A jégsalátát leveleire bontjuk, megmossuk és megszárogatjuk, majd falatnyi darabokra tépjük. Tálba tesszük a vegyes levelekkel együtt. A retket megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a salátalevelekhez adjuk. A medvehagyma szárát lecsipkedjük, a leveleket felaprítjuk, és a felét a salátához forgatjuk.
Az öntethez összekeverjük a mustárt a megmaradt, finomra vágott medvehagymával, sóval, borssal, a balzsamecettel és a mézzel. Folyamatos, gyors keverés közben hozzáadjuk a kétféle olajat. Közvetlenül a tálalás előtt összeforgatjuk a salátákkal és a zöldségekkel, vagy külön tálkában kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.