A mustáros csirkeragu elkészítéséhez a vöröshagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az apró csíkokra vágott csirkehúst.
Fehéredésig sütjük a csirkét, majd felöntjük a vízzel, és beletesszük az áttört fokhagymát, a majoránnát, a tárkonyt és a bazsalikomot, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Ezután fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Ekkor beletesszük a felaprított csemegeuborkát.
A tejfölt a liszttel és a mustárral simára keverjük, hozzáadunk néhány kanállal a ragu forró levéből, összekeverjük, majd a raguhoz öntjük, és további 1-2 percig főzzük. Végül hozzáöntjük a főzőtejszínt, forralunk rajta egyet, és frissen és forrón tálaljuk tésztával vagy rizzsel.
Nézd meg videón, hogy készül a mustáros csirkeragu:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.