A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és egy tepsit leterítünk sütőpapírral.
A csirkeszárnyakat bedörzsöljük a sóval, a fokhagymaporral, a paprikával és a borssal, majd a tepsibe fektetjük, és az előmelegített sütőben sütjük 35-40 percig. Félidőben megfordítjuk.
Közben a marinádhoz egy tálban összekeverjük a barbecue szószt a mézel, a ketchuppal, a csiliszósszal és a fokhagymaporral. Megforgatjuk benne a sütőből kivett csirkeszárnyakat, majd visszatesszük a tepsibe, és közben egyszer megfordítva készre sütjük további 5-10 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.