A ropogós csirkeszárny elkészítéséhez a csirkeszárnyakat megmossuk, a vékony szárnyvégeket levágjuk (húsleveshez felhasználhatjuk). A megmaradt húsos részeket ízlés szerint kettévághatjuk a forgónál.
Összekeverjük a meghámozott és összezúzott fokhagymát az olajjal, a ketchuppal, a szójaszósszal és a narancslével.
Bevonjuk az előkészített szárnydarabokat a szójás keverékkel, és lefedve a hűtőbe tesszük, legalább 60 percre.
A szárnyakat a tepsibe terítjük, öntünk alá egy kevés vizet, és ropogósra sütjük őket 170 fokra előmelegített sütőben kb. 60 perc alatt.
Közben a szezámmagot száraz serpenyőben illatosra pirítjuk.
A megmosott petrezselymet felaprítjuk, a megsült szárnyakat egy tálra, megszórjuk a szezámmaggal és a petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.