A pritaminpaprikát és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd megdinszteljük a hagymát és a paprikát. Ha megpuhultak, akkor beletesszük a darált húst és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a fűszereket: az oregánót, a majoránnát, a fokhagymaport, a fűszerpaprikát, a fűszerköményt, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük. Ezután beletesszük a sűrített paradicsomot, öntünk rá egy kis vizet és összeforraljuk.
Végezetül hozzáadjuk a felkarikázott, savanyított csilipaprikát, a fűszerköményt és a konzerv vörösbabot. Pár percig főzzük a ragut.
Száraz serpenyőbe tesszük a tortillalapot, a felére szórunk a reszelt sajtból, ráhalmozunk egy adagot a raguból, majd ismét megszórjuk sajttal.
A tortillát félbehajtjuk, kicsit összenyomkodjuk. Pici olajat csepegtetünk a serpenyőbe és bekapcsoljuk alatta a hőforrást. A tortilla mindkét oldalát megpirítjuk.
Amíg sül a quesadilla, addig a többi tortillalapot is megtöltjük a fenti módszer szerint. A quesadillát kínálhatjuk sajtszósszal, ketchuppal, friss uborkával és paradicsommal, de fogyaszthatjuk magában is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.