A tortillalapot megkenjük a fűszeres paradicsomszósszal, rárakunk 2-3 szelet sonkát, meghinjük reszelt sajttal és rukkolával, majd félbehajtjuk.
A grill lapot megkenjük olívaolajjal vagy vajjal (elhagyható) és ráhelyezzük a félbe hajtott tortillalapokat, majd ráhajtjuk a sütő fedelét.
Ha aranybarna csíkokat hagy a grill a tortillán és a sajt is megolvadt, vegyük ki. A quesadillát a maradék fűszeres paradicsomszósszal vagy joghurtos mártogatóssal kínáljuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, MILYEN EGYSZERŰEN KÉSZÜL A SAJTOS SONKÁS QUESADILLA:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.