A szeletelt szalámit négyfelé vágjuk, a mozzarellát felszeleteljük.
Egy tálban összekeverjük a paradicsomszószt a sajtkrémmel, sózzuk, fűszerezzük bazsalikommal, és hozzáadjuk a feldarabolt szalámit is. Az egészet alaposan összekeverjük.
A torillalapok alsó harmadát megkenjük a szalámis töltelékkel. Ráhelyezünk 2 szelet mozzarellát, és feltekerjük, úgy, hogy az oldalánál behajtjuk, hogy ne folyjon ki a töltelék és a sajt.
A tekercseket sütőpapíros tepsire tesszük, megszórjuk egy kevés bazsalikommal, és a 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a pizzás tortillatekercs!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.