A hagymát félkarikákra vágjuk. Felforrósítunk 2 ek olívaolajat egy serpenyőben, és alacsony hőmérsékleten, kb. 5 perc alatt üvegesre pároljuk benne a kissé megsózott hagymaszeleteket.
Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, és időnként megkeverve barnára sütjük. Egy szedőkanállal tányérra szedjük a kolbászt és a hagymát (úgy, hogy a zsírja lecsöpögjön).
Egy nagyobb, lapos serpenyőben felforrósítunk egy cseppnyi olívaolajat, majd amikor már meleg, beleteszünk egy tortillát.A tortilla egyik felét bőven megszórjuk reszelt sajttal, hagymás kolbásszal és felaprított kaliforniai paprikával. A másik felét a töltelékre hajtjuk, és óvatosan megfordítjuk, hogy mindkét fele ropogós legyen, a sajt pedig megolvadjon.
Az elkészült tortillát vágódeszkára rakjuk, majd cikkekre vágjuk. Megszórjuk az apróra vágott paradicsommal, a maradék reszelt sajttal, valamint ízlés szerint frissen aprított korianderrel vagy petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.