A kolbászt karikára szeleteljük és némi zsiradékon kisütjük, majd félretesszük.
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig sütjük. Felöntjük a passzírozott paradicsommal, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a bazsalikomlevelet és 15 percig főzzük. A végén beletesszük a kolbászkarikákat és összeforraljuk.
A meghámozott, felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Azután leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük. Hozzáadjuk a lisztet, a tojást, ízlés szerint sót, és alaposan összedolgozzuk.
Az így kapott masszából rudakat formázunk, és falatnyi darabokra vágjuk azokat. A galuskák széleit villával kissé lenyomjuk, majd forrásban lévő, sós vízben addig főzzük mindet, amíg fel nem jönnek a víz tetejére. Végül leszűrjük és lecsepegtetjük.
A gnocchit összekeverjük a paradicsomos-húsos szósszal. Tűzálló tálba öntjük, a teteját megszórjuk reszelt sajttal. 165 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.