A sajtot felkockázzuk, a spenótotmegtisztítjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát meghámozzuk, előbbit félbevágjuk, vékonyan felszeleteljük, utóbbit átnyomjuk.
Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a kétféle hagymát. Beleforgatjuk a spenótleveleket, és addig pároljuk azokat, amíg kissé össze nem esnek. Azután lehúzzuk a tűzről, és meghintjük egy kevés sóval, továbbá csilipehellyel.
Száraz serpenyőben megpirítunk egy tortillalapot 1-2 perc alatt. Elosztjuk rajta a sajtkockák és a spenótos keverék felét, majd befedjük egy másik tésztalappal. Egy tányér segítségével megfordítjuk, és további néhány percig pirítjuk. Végül óvatosan kiszedjük a quesadillát, vágódeszkára tesszük, és felszeleteljük. Ugyanígy készítünk még egy adagot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.