A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk rajta a gombát.
Közben a spenótot is megtisztítjuk, váltott vízben megmossuk. Miután lecsöpögtettük, a pirított gombához adjuk a meghámozott és felszeletelt fokhagymával együtt. A leöblített kakukkfű lemorzsolt leveleivel fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és néhány percig pároljuk, amíg a spenótlevelek kissé összeesnek.
A tortillalapokat kiterítjük, majd rájuk kanalazzuk a spenótos-gombás tölteléket. Mindre egy-egy szelet sajtot fektetünk, majd félbehajtjuk a tortillákat.
A quesadillákat kevés vajjal megkenjük, majd forró, száraz serpenyőben aranyszínűre sütjük mindkét oldalukat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.