A páchoz összekeverjük a ketchupot a szójaszósszal, a mustárral, az olajjal és a mézzel. Sóval és borssal ízesítjük. A tofut kockákra vágjuk, a pácba tesszük, és a hűtőbe rakjuk legalább 1 órára.
A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben puhára főzzük. A hagymát felnegyedeljük, és rétegekre szedjük. A paprikát nagyobb kockákra vágjuk, a cukkinit felszeleteljük.
A lecsepegtetett tofut és a zöldségeket nyársakra húzzuk, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Közben locsolgatjuk a páccal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.