A combokat megmosom, fahéjas tengeri sóval, majorannával, borssal fűszerezem. Bőrével lefelé fordítva, egy hőálló üvegtálba teszem,és a 200°C-ra előmelegített sütőben, 30 percig sütöm.
Kiveszem, és megfordítom, majd megint 30 percig sütöm.
Újból kiveszem, beleteszem a meghámozott, karikára vágott krumplit, és ugyanannyi a sóval és borssal fűszerezem. További 30 percig, lefedve sütöm 180°C-on.
Ismét kiveszem, a combokat a krumpli tetejére teszem, és 180°C-os sütőben, további 20 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.