A konyhakész kacsahúst, megsózzuk, megborsozzuk, pár percig állni hagyjuk.
Serpenyőben, a felhevített olajon, a húsokat mindkét oldalon pirosra sütjük, oldalanként 4-5 percig. Felöntjük az ananászlével, és egy kevés vízzel. Alacsony hőmérsékleten puhára pároljuk, amennyiben szükséges, a folyadékot pótoljuk. A szósz így sűrű, karamellizált, édeskés lesz.
Az édesburgonyát meghámozzuk, vékonyra szeleteljük. Serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és ebben többször megforgatva puhára pároljuk a burgonyaszeleteket. Hozzáadjuk a darabolt ananászt, sózzuk, borsozzuk.( Friss ananászból készítve, együtt puhítjuk a burgonyát és ananászt.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.