A sütőt 180 fokra előmelegítjük (lehetőleg légkeveréses üzemmódon használjuk).
Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, összeforgatjuk az olívaolajjal és a fűszerekkel, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A sütő legfelső részén 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. (Ha puhábban szeretjük, egy kicsit tovább hagyjuk bent a sütőben.)
Közben egy kisebb tálban összekeverjük a citrom és a lime levét a reszelt vagy zúzott fokhagymával, a csilipehellyel és az aprított petrezselyemmel.
A halszeleteket alufóliára helyezzük, oldalukat alaposan átkenjük a fűszeres olajjal. A halfiléket ezután leöntjük a maradék páccal, és becsomagoljuk a fóliába vagy sütőpapírba.
Amikor az édesburgonya már 15 perce sül, a halat is a sütőbe toljuk, és 10-12 perc alatt készre sütjük az egészet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.