Az ananászos-almás pulyka elkészítéséhez a pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és egy tepsiben sütöpapírra terítjük és minden szeletet megkenünk Update Secret szósszal.
A friss ananászt megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk.
Az almát meghámozzuk, félbevágjuk, a magházát kivájjuk és felszeleteljük. A gyümölcsöket ezután ráterítjük a hússzeletekre.
A lime levét rácsepegtetjük, borssal és kurkumával megszórjuk, és friss koriandert tépkedünk rá. Végül Update trappista sajttal befedjük.
Ezután 160 fokos előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.