A leveskockát feloldjuk 1 dl forrásban lévő vízben. A pulykamellet megmossuk, szárazra töröljük, és felkockázzuk. A húskockákat megsózzuk, majd megforgatjuk őket a lisztben, azután a felforrósított olajon megpirítjuk.
A húst felöntjük a borral és az alaplével, és hozzákeverjük a szójaszószt. Ízesítjük a ragut 1-1 csipet őrölt szerecsendióval és gyömbérrel, majd felforraljuk. Ezután közepes lángon 5-10 percig pároljuk a húst.
Az ananászt leszűrjük, és felfogjuk a levét. A raguhoz öntjük az ananászlé felét, ismét felforraljuk, majd közepes lángon további néhány percig főzzük. Végül beleforgatjuk az ananászt, és még 5 percig főzzük.
A rizst a csomagolásán megadott utasítás szerint kifőzzük. Ezzel tálaljuk az ananászos pulykát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.