A pulykamellet megtisztítjuk, lehártyázzuk, majd felszeleteljük.
Előkészítjük a fűszereket. A kaprot, a petrezselymet és a koriandert megmossuk, leveleiket lecsipkedjük, és nagy darabokra vágjuk.
A fokhagyma felét megpucoljuk és felszeleteljük, a citrom levét kifacsarjuk, majd a csiliszósszal és a pisztáciával egy mozsárban pépesítjük.
A pulykamellszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és a zöldfűszeres mixünkkel bedörzsöljük.
Forró serpenyőben megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a héjas fokhagymát, majd megsütjük benne a pulykamelleket úgy, hogy közben locsolgatjuk a vajjal. Ha elkészült, rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.