A megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit. Sózzuk, borsozzuk. Lazán összekeverjük és a hűtőbe tesszük.
A megmosott, szárazra törölt lazacot bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd egy felforrósított serpenyőben mindkét oldalát ropogósra sütjük. Kínálhatunk mellé a salsán kívül főtt vadrizst is.
Nézd meg videón, hogyan készül a lazac ananászos avokádós salsával körítve:
Megjegyzés
Nagyon egyszerűen és gyorsan készül a grillezett lazac ananászos salsával körítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.