Megtisztítjuk a lazacfilét. Levágjuk róla a zsíros és barna részeket, kihúzzuk belőle a szálkákat, és enyhén megsózzuk, majd a felforrósított olajon mindkét oldalát 2-2 percig sütjük, majd megforgatjuk 2 ek vajban.
Megpároljunk 2 ek vajon az újhagymát. Hozzáadjunk a zöldborsót, valamint a zsályát, és fedő alatt puhára pároljuk (önthetünk alá egy kis vizet is). Még melegen átpasszírozzuk, majd vízzel vagy zöldségalaplével felhigítjuk.
A sós-cukros vízben ropogósra főzzük a sárgarépát. Felmelegítünk 3 ek vajat 1 csokor felaprított petrezselyemzölddel, majd átforgatjuk benne a répát. A lazacot a borsópürével és a répával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.