Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dödölle - az eredeti recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Farsangi szalagos fánk
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel
Körömpörkölt csülökkel
Csupacsokis brownie
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Káposztás tészta egyszerűen
Mákos guba
Dubarry-csirkemell
Vadas marha
Lazac

Receptek lazac hozzávalóval

Leírás

A rózsaszínű lazac különleges és egyedi ízvilágát a szervezet számára rendkívül értékes omega zsírsavak adják. Nagyon ízletes hal, amely egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Valójában néhány perc alatt átsüthető. Nagyon jól harmonizál hozzá a tejszín, a sóska, a spenót, a zöldfűszerek, a fokhagyma. Leggyakrabban szeletben készítik el, de felkockázva tészták feltéteként is gyakran kínálják.

Mikor vedd?

A szupermarketekben, üzletláncok halas pultjaiban valójában egész évben kapható. Leggyakrabban mégis a karácsonyi ünnepek alatt kerül az asztalra. Nem véletlenül, hiszen nem a legolcsóbb halféleség.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben maximum 2-3 napig tárolható frissen. Ám ha nem használjuk fel azonnal, mindenképpen érdemes mélyhűtőszekrénybe tenni, és 3 hónapon belül elfogyasztani.
Tápérték(100 g)
131 kcal Energia
4.7 g Zsír
0 g Szénhidrát
22.3 g Fehérje
Lazac receptek (140 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.