A sült lazac elkészítéséhez a bőr nélküli lazacfilét felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és kicsit állni hagyjuk.
A pak choit (bordáskelt) felvágjuk, és sóval, borssal ízesítjük.
Egy serpenyőt felforrósítunk, beleöntjük az olajat és megsütjük a lazac szeleteket. Mielőtt teljesen átsülnének, beledobjuk a vajat és az olajos vajjal locsolgatva mindkét oldalukat 3-4 perc alatt ropogósra sütjük.
A megmaradt fűszeres olajban megsütjük pak choi darabokat.
A karikára vágott póréhagymát egy tiszta serpenyőben kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fagyasztott mexikói zöldségkeveréket, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük és készre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.