A csirkemellet megmossuk, szárazra törüljük, felszeleteljük. Megsózzuk, meghintjük egy kevés pirospaprikával.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hússzeleteket, majd lefedjük, és puhára pároljuk a húst.
A salátát és a répát egy tálba tesszük. A paradicsomot megmossuk, félbevágjuk, majd ezt is a tálba tesszük.
Az öntethez simára keverjük a majonézt a kefirrel és az olajjal. Megsózzuk, majd összeforgatjuk az előkészített alapanyagokkal. Végül felkockázzuk a sült csirkét, és elrendezzük a zöldségeken.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.