A sárgarépát felöntjük vízzel, 10 percig főzzük, majd leöntjük róla a vizet.
A hagymát apróra, a zellert és a paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket, a mazsolát és a cukrot a répához keverjük.
A mustárt az ecettel és a liszt felével elkeverjük, megsózzuk, és ráöntjük a répás keverékre. Felforraljuk, és lefedve, kis lángon addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.
A maradék lisztet és a curryt összekeverjük, megforgatjuk benne a besózott csirkemelleket, és forró olajban megsütjük.
A húsokat a csatnival tálaljuk. Currys-sós vízben főtt vagy párolt rizst kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.