A leveszöldséget és a pórét megtisztítjuk, megmossuk, felaprítjuk. A leveskockából a csomagoláson található előírás szerint elkészítjük a húsleves alaplét. A zöldségeket hozzáadjuk a leveshez, a fűszereket teatojásba tesszük, és kis lángon főzni kezdjük. Ha kell, sóval, borssal ízesítjük.
A petrezselymet megmossuk, lerázzuk róla a vizet, és apróra vágjuk. A felét félretesszük, a többit összekeverjük a darált hússal, beleütjük a tojást, sózzuk, és annyi zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy a massza ne legyen sem lágy, sem túl kemény.
Kis gombócokat formázunk a húsmasszából, és beletesszük a majdnem kész levesbe. További 8-10 percig főzzük. Ha kész, kivesszük belőle a teatojást.
A levest tányérokba szedjük. A maradék petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.