A póréhagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd megpirítjuk az olívaolajon. Rászórjuk a rizst és néhány percig pirítjuk.
Felöntjük a vízzel, megsózzuk, felforraljuk, majd kis lángon, lefedve főzzük kb. 20 percig.
Közben egy tálba tesszük a darált húst, a vízbe áztatott, majd kinyomkodott kovászos kenyeret és a finomra aprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, összedolgozzuk, majd nedves kézzel apró gombócokat formázzunk belőle.
Óvatosan beletesszük őket a forrásban lévő levesbe, és kb. 10-15 percig főzzük még. Aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.