A répát és a burgonyát meghámozzuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a zöldségeket. Felöntjük 8 dl vízzel, hozzáadjuk a leveskockát, majd fedő alatt, kis lángon kb. 20 percig főzzük.
A húst megmossuk, kockákra vágjuk, és a tojással, a durvára vágott kaporral és egy kevés sóval együtt késes aprítóba tesszük. Összedolgozzuk, majd nedves kézzel a masszából apró gombócokat készítünk.
A gombócokat, a zöldbabbal együtt a leveshez adjuk. Az egészet kb. 10 percig főzzük, ismét megsózzuk, és azonnal tálaljuk. Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.