A zöldséges fejtett bableves elkészítéséhez a fejtett babot bő vízben feltesszük főni a feldarabolt répával, fehérrépával, zellerrel, zeller- és petrezselyemzölddel.
Megsózzuk, megborsozzuk, és teszünk bele ételízesítőt. Amikor félig megfőtt a bab, rántást készítünk.
Ehhez zsíron megdinszteljük a felaprított hagymát, majd beletesszük a lisztet, és csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a pirospaprikát is, elkeverjük, majd a rántást a levesbe öntjük, és együtt főzzük tovább.
Ekkor beletesszük a tésztát is, ami megfő addigra, amire megpuhul a bab és a zöldségek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.