Előző nap beáztatjuk a füstölt tarját hideg vízbe.
Másnap leöblítjük a húst, és falatnyi darabokra vágjuk. A kétféle hagymát meghámozzuk, a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát pedig vékony szeletekre. A burgonyát, a zellert és a fehérrépát meghámozzuk, majd kockákra vágjuk.
Egy lábasban a felforrósított olajon megfonnyasztjuk a hagymákat. Hozzáadjuk a füstölt húst és a felkockázott zöldségeket, majd pár percig pirítjuk. Meghintjük a liszttel és a pirospaprikával, aztán így pirítjuk tovább egy kis ideig. Ezután felöntjük annyi vízzel, amennyi szűken ellepi. Babérlevéllel és a borssal ízesítjük, majd fedő alatt kb. 45 percig főzzük. Ha szükséges, közben sózzuk még.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.