Elkészítés: A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, és egyforma, nagyjából 1,5 cm-es darabokra vágjuk. A vöröshagymát ennél valamivel finomabbra aprítjuk, a fokhagymát pedig egészen apróra.
Felhevítjük az olajat, megfuttatjuk rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát, a gyökeret, a zellergumót és a fokhagymát, s fedő alatt 5-7 percig pároljuk. Ekkor felöntjük annyi vízzel, ami kényelmesen ellepi, megsózzuk, és lassú tűzön félpuhára főzzük. A második körben adjuk hozzá a karfiolt, a karalábét, a zöldborsót, a krumplit és a zöldeket. Ha kell, adunk még vizet hozzá, kóstoljuk meg, elég sós-e. Fedő alatt készre főzzük.
Forrón tálaljuk. Bár igaz, ami igaz: a zöldségleves másnap még finomabb! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.