A zöld mártáshoz kevés vízben feltesszük főni a zöldségeket és a kockára vágott burgonyát. Megsózzuk, megborsozzuk, és ha megfőtt, krémesre turmixoljuk.
A sárgarépát vastagabb karikára vágjuk és kevés sós vízben roppanós puhára pároljuk.
A serpenyőben az olajat felhevítjük, majd belerakjuk a lazacfilét bőrével lefelé. Megsózzuk, durvább borssal megszórjuk és 3-4 perc alatt a bőrét piros ropogósra sütjük. Ha kész, megfordítjuk és a bőr nélküli oldalát is megsütjük. Közben a vajat az olajba dobjuk, és az olajos vajjal lolcsolgatjuk a lazacot. Az átsült lazacfilét a mártással és a roppanós sárgarépával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.