A köretekhez a brokkolit tisztítsuk meg, szedjük kisebb rózsáira, majd lobogó, enyhén sós vízben főzzük roppanósra, és rögtön szűrjük le. A tésztát lobogó, enyhén sós vízben főzzük ki, majd szűrjük le. Az olívaolajat melegítsük fel egy serpenyőben, és reszeljük rá a meghámozott fokhagymát. Amikor a fokhagyma megfonnyadt, adjuk hozzá a tésztát, és alaposan forgassuk össze.
Közben a lazacot tisztítsuk meg (a pikkelyeket, szálkákat távolítsuk el), és vágjuk 4 szeletre, sózzuk meg. Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat. Nagy lángon, a bőrös felükkel lefelé kezdjük el sütni a halszeleteket. Amint az oldaluk félig kifehéredett, mérsékeljük a hőt, fordítsuk meg a halszeleteket, és süssük készre.
A narancslevet egy kis lábasban forraljuk fel, majd húzzuk le a tűzről, és szórjuk bele a kamillavirágot. Hagyjuk kb. 5 percig állni, majd szűrjük le. Tegyük vissza a tűzre, ismét forraljuk fel, majd dobjuk bele a vajat és keverjük simára. A keményítőt egy kevés hideg vízben szintén keverjük simára, majd csorgassuk a lábasba, és kevergetve sűrítsük be a mártást. Végül adjuk hozzá a megtisztított, apró kockákra vágott narancsokat is. Tálaljuk a lazacsteaket a fokhagymás tésztával és a brokkolival, locsoljuk meg a kamillás narancsmártással, és díszítsük megmosott, leszárított harangvirágokkal. Tipp: Ha túl sűrű a mártás, pár ek. hagyományos módon megfőzött kamillateával hígítson rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.