A teriyaki lazac elkészítéséhez a teriyaki szószban elkeverünk 2 ujjnyi lereszelt gyömbért és 4-5 gerezd áttört fokhagymát. Óvatosan megsózzuk, megborsozzuk a halat, majd bekenjük a kikevert teriyaki pác kétharmadával. A bepácolt lazacot ezután legalább 20-30 percre hűtőbe tesszük.
Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra, a tepsit kibéleljük sütőpapírral. Amennyiben bőrös a lazacunk, a bőrös felével ráhelyezzük a sütőpapírra. Még a sütés előtt rákarikázzuk a citromot és a póréhagymát, majd 18-20 percig sütjük. Ha kivettük a sütőből, megkenjük a maradék páccal.
A gyors jázminrizst a csomagoláson található útmutatás szerint elkészítjük.
A gyömbéres uborkasaláta elkészítéséhez az uborkát meghámozzuk, felvágjuk, sózzuk, majd 10-15 percre a hűtőbe rakjuk. Ezt követően kinyomkodjuk a levét. Az uborkára egy ujjnyi gyömbért, valamint négy gerezd fokhagymát reszelünk. Sózzuk, mézzel és egy kis alamecettel ízesítjük, és kis vízzel felöntve tálalásig pihentetjük.
Tányérra helyezzük a halfilét, mellétesszük a jázminrizst és külön tálkában kínáljuk az uborkasalátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.