A brokkolit rózsáira szedjük, bő, sós vízben megfőzzük, majd konyharuhára terítjük, kifacsarjuk belőle a vizet.
Az apróra vágott fokhagymát vajon megpirítjuk, és összekeverjük a kifacsart brokkolival.
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd összeforgatjuk a fokhagymás brokkolipürével.
Vajat felmelegítjük, ehhez adjuk a lisztet, ezzel kicsit pirítjuk, majd ráöntjük a tejet, tejszínt. Ízesítjük fehérborssal, szerecsendióval, sóval, majd belekerülnek a sajtok is. Közben kóstoljuk, és ha kell, még sózzuk. Ha sűrűsödik, el is készült a sajtszósz, ami roston sült húsokhoz is tökéletes!
A lazacot sóval, borssal, kakukkfűvel, rozmaringgal befűszerezzük.
Egy serpenyőt nagy lángon hevíteni kezdünk. Ha felhevült, mehet bele a lazac. Vajat adunk hozzá, és a habzó vajjal, sütés közben meg-meglocsoljuk, majd pár perc után megfordítjuk, és a másik oldalát ugyanígy sütjük. A tészta mellé tálaljuk, majd a sajtszósszal meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.