A lazac szeletek mindkét oldalát sóval, borssal, oreganoval, bazsalikommal, fokhagymával és citromlével ízesítjük.
Ezután sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a halat, és a 220°C-ra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
A paellához elkészítjük az alaplevet: kb. 0,5 liter forró vízben feloldjuk a zöldségleveskockát és a sáfrányt.
A koktélparadicsomot és a répát apró kockákra vágjuk és a vöröshagymát is felaprítjuk.
Felforrósított kókuszolajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a répát, a borsót és a rizst is.
Ha alaposan összekevertük az egészet, felöntjük az alaplével, sóval és borssal ízesítjük, megszórjuk kevés apróra vágott petrezselyemmel, majd alacsony lángon kb. 20 perc alatt megfőzzük a paellát.
Az eközben megsült lazac szeleteket a pealla tetején tálaljuk. Díszítésként koktélparadicsomot és friss petrezselymet használunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.