A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, beletesszük a habosra felvert tojásokat, és összegyúrjuk. A tésztát meleg helyen 1 órán át kelesztjük.
A töltelékhez a káposztát lereszeljük, és olajon megpároljuk, majd félretesszük. A vöröshagymát is lereszeljük, megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymával, oregánóval, köménnyel ízesítjük, és belekeverjük a sűrített paradicsomot. Ha a hús megfőtt, hozzáadjuk a párolt káposztát, és összeforraljuk.
A tésztát egy lisztezett deszkán kinyújtjuk, négyszögekre vágjuk, és megtöltjük a töltelékkel, majd a két oldalánál felhajtjuk, hogy ne jöjjön ki a töltelék. A tetejét tojással megkenjük, és 180 fokos sütőben 30-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.